Altijd wat te ondernemen

PER 2022 KUNT U DEZE LOCATIE NIET MEER BOEKEN

Op onze locatie kunt u genieten van de rust en de stilte, maar ook leuke en actieve dingen ondernemen. Sportief of ontspannend, op een bootje of op een elektrische scooter. Kijk maar eens naar de tips die we voor u op een rijtje hebben gezet.


Enkele tips voor de omgeving

Uiteraard is een bezoek aan de Tuinen van Appeltern een aanrader.
Onze locatie ligt op loopafstand van het watersportgebied de Gouden Ham.

Bij Riverside Outdoor kunt u een fiets, mountainbike, tandem, elektrische fiets, kano, zeilboot, fluisterboot of een tuk-tuk huren. (tel. 0487-540671)

Om een hengeltje te werpen kunt u terecht bij Forellenvisvijver ’t Mun. Hier kunt u vissen op forellen, karpers. Ook vliegvissen behoort tot de mogelijkheden en zalmvissen in een stromende rivier. (0487-541445)

Bij hotel Moeke Mooren kunt u, behalve heerlijk eten of een drankje nuttigen op het panoramaterras,  een rondvaart boeken, een bowlingbaan huren of een balletje slaan op de indoor golf. Spannende momenten beleeft u in een van de drie Escape Rooms (0487-541872).

Barbecuepakketten kunt u bestellen bij Keurslager Martin Cocken, zelf ophalen (0487-592163).

Struinen in de Moringerwaarden bij de Gouden Ham onder deskundige begeleiding van natuurgids Chris van Rossum (06-15417863)

Geen zin of tijd om te koken? Op de dijk zijn diverse restaurants die u een heerlijke maaltijd kunnen serveren.

  • de Korenmolen Maasbommel
  • ’t Mun Appeltern
  • Eeterij de Pont Maasbommel
  • Moeke Mooren Appelten

Wilt u een heerlijk speciaalbiertje proeven? Dan is het zeker de moeite waard om met het pontje over te varen naar het Brabantse land om een bezoekje te brengen aan Speciaalbierbrouwerij in Oijen, Brouwers Hap & Tap.
Of lekker eten bij de gevangentoren in het stadje Megen, Restaurant op de Poort. De kinderen kun je verwennen met een betoverende pannenkoek in ’t Sprookjeshof in Appeltern.
In Altforst vindt u een afhaal/bezorg pizzeria.

Wij wensen u een aangename tijd!